top of page

HI THERE, LET's 
HIT IT!

PRSSPLY {Press Play}; 
 

Op die "play" knoppen drukken en gaan! Dat is wat PRSSPLY doet. De rest is een interresant missie & visie verhaal ;-).

LET'S 
CONNECT

PRSSPLY wil met haar events mensen samenbrengen en ze verbinden met onze beats. Op zoek naar dat moment waar je jezelf kan verliezen in de menigte van allemaal verschillende mensen, om aan het eind van de avond het gevoel te hebben allemaal één te zijn. "We come one": Precies zoals Faithless het bedoeld heeft.

IN HOUSE WE'RE ALL 
EQUAL

PRSSPLY doet dit door laagdrempelig te zijn en gelijkheid en eenheid te bevorderen. Zo zul je bij een PRSSPLY event geen VIP tafels vinden en ook geen exclusieve champagne flessen. Ook zetten wij in op een opbouwend event waar de DJ's elkaar niet proberen te overtreffen maar juist samenwerken aan de "vibe" van de avond.

PRSSPLY PAKHUIS_15 Noordkade Veghel - We come one

LET'S MAKE YOU
HAPPY

PRSSPLY hosts relatief kleine events met aandacht voor de bezoeker èn voor de DJ’s. Wij hebben de ambitie om het beiden enorm naar de zin te maken. Voor de bezoeker gaat dit vrijwel natuurlijk. De aandacht voor de DJ’s zien wij als voorwaarde voor een geslaagde avond. Wanneer de DJ het naar zijn of haar zin heeft zal dit uitstralen over onze bezoekers. PRSSPLY selecteert haar DJ’s dan ook op skills om een goede live performance neer te zetten en waar de DJ inspeelt op het publiek. Geen voorgeprogrammeerde shows maar het ambacht van de DJ.  

WE PLAY WITH
HOUSE

PRSSPLY draait in de mix van Techhouse en House. Ook hosten wij events met Deephouse, Lounge en Disco.  Alleen de lekkerste  natuurlijk!

bottom of page