WE CREATE
HOUSE

TECH HOUSE

Een glas witte wijn, een biertje, een glas water (huh!!) en een schaaltje nootjes. Wanneer je weet wat je wil en je kent de weg dan is een label snel geboren:

PRSSPLY  [PressPlay] Records creëert een nieuw helder en dynamisch geluid voor de dansvloer. Dit doen we in de genres house en tech house. PRSSPLY brengt kwaltiteits houseplaten voor de DJ en elke house liefhebber.

De drijvende krachten: Coen Bom, René van der Weijden en Roy van de Veerdonk..

Ook bekend als DJ Peter van Leeuwen. Hij is elke twee weken te horen tijdens de  SLAM FM mixmarathon. Coen is tevens mede-oprichter van het label Combined Forces dat o.a. verantwoordelijk was voor hits als "Freed from Desire - Gala", "King of my Castle - Wandue Project" en de hits van Flamman & Abraxas.


Coen is de drijvende kracht achter de "House Top 1000" welke op Wild FM wordt uitgezonden waar hij tevens de Music Director is.

Ook bekend als TFX of Dave Leatherman. René is wekelijks te horen op 24 disco waar hij de lekkerste nu-disco draait. Met zijn eigen label Nightspot scoorde hij in 2020 meerdere top 10 noteringen en was éen van de best verkopende artiesten op Traxsource in zijn genre. 


In de jaren '90 was René samen met Lex van Coevorden het welbekende duo Atlantic Ocean. Samen scoorden zij de internationale hit "Waterfall" (nr. 9 in de House Top 1000) dat tot op de dag van vandaag een graag gedraaide house-classic is.

Ook bekend als D'YOR. Roy produceert sinds 2019 en had zijn eerste release in 2020. Zijn house producties zijn over het algemeen strak en zeer energiek te noemen. Aanzetten is gaan. Zijn eerste releases Freshhh! en Burning krijgen zeker vervolg bij PRSSPLY Records.


Roy is eigenaar van het PRSSPLY events waar hij samen met Martijn Dickerscheid house events realiseert.

Logo PRSSPLY vierkant.v1.png
Coen Bom - Peter van Leeuwen
René van der Weijden - Dave Leatherman
Roy van de Veerdonk - D'YOR

OUT NOW!
RELEASED

Met trots presenteert PRSSPLY Records de vetste track's.

prssply002.jpg

D'YOR - U Know

Buy on Traxsource

prssply001.jpg

D'YOR - Ain't Blue

Buy on Traxsource

MORE
RELEASES