top of page
retro logo blue.png
OSNJ outspell pink.png
DISCO PARTY

RETRO   =    EEN     DISCO     PARTY 

2023 start PRSSPLY met een nieuw concept om het nieuwe jaar uitbundig vieren met al jouw vrienden en vriendinnen. De naam is RETRO: Een vette Disco party gevuld met positieve vibes.

OLD SKOOL

We gaan terug naar de jaren 70 en 80. De originele disco stampers klinken over de dansvloer èn ook vette disco platen die in een new jasje zijn gestoken. Natuurlijk met behoud van de originele disco vibe. Dat noemen wij “old school, new jacket”.

new jacket wertyugjkhl.png

NEW

DISCO    STYLE 

O ja…. Het is pas helemaal af als jullie ook in Disco stijl komen. Dus zoek gerust die oude broek met wijde pijpen weer eens op, trek dat gekke funky blousje weer aan, haal de neon zweetbandjes uit de mottenballen of zet die kikke gouden zonnebril weer eens op. Het mag en kan allemaal.

Passoa jus glas.png
baccardi cola glas.png

De pepsels en pinda’s op tafel, Baccardi Cola en de Passoa Jus worden voor je gemixt, voor de liefhebbers hebben we zelfs een gewoon biertje. De Discobollen stralen aan het plafond terwijl de discoclaps over de dansvloer klinken. Bij RETRO kun je swingen op funky grooves en opgaan in de gezellige disco vibe.

MORE    FUN    WITH    FRIENDS

RETRO is voor iedereen zolang je maar 18plus bent. We vinden het het heel tof wanneer je samen met vrienden komt. Samen met vrienden is namelijk nòg gezelliger.

 

7 = 8

10 = 12

24 = 20

We hebben speciale vriendentickets gemaakt. Wanneer je met 8 vrienden komt hoef je er maar 7 te betalen. Als je met 12 vrienden komt hoef je zelfs maar 10 tickets te betalen. Dat is de moeite waard! We hebben zelfs een ultiem vrienden pakket voor 24 vrienden! Jullie betalen dan maar voor 20! IS dat wat?!

disco bol goud.png
teenager-disco-party-outfits.png

YESSS!!  ZIN    IN!

70ties outfit men.png
70ties outfit lady.png
hippie disco babe.png

  IK WIL TICKETS!!

dazzling-disco-ball-deborah-camp-transparent.png
Disco outfit lady.png
red disco guy.png

BE    EARLY

DJ'S

KLUISJES

Bij RETRO kom je op tijd. De deuren gaan om 19:00 uur open en sluiten om 21:00 uur. Wij willen een supergezellig feest dat lekker lang duurt samen met jullie. 

 

De Line up is nog een mooi bewaard geheim. Je mag de kwaliteit verwachten net als bij andere PRSSPLY events. Toppers uit het circuit en lokale hero's dus.

Het is winter en we willen graag goed voor alle jassen zorgen. We bieden geheel in stijl een garderobe waar je jassen kwijt kan. Dat is leuker en goedkoper ;-).

bottom of page