top of page

COLLECTIVE

DJ D'YOR | Tech house, Deephouse, Funk & Disco
Dj GRANJERO
final-psd-v2.jpg
DJ MR. B | Techhouse & Techno

GRANJERO

HET COLLECTIVE PRSSPLY

PRSSPLY is ontstaan vanuit de drive om de house-vibe in het zuiden van Nederland een boost te geven.

 

De succesvolle formule "The Hangout" op festival Fabriek Magnique was feitelijk de start van dit collective. Op het strand van de "the Hangout" werden disco en house vibes het festival opgebracht door de inzet van non-stop DJ's. Dit was nog niet eerder zo gedaan tijdens Fabriek Magnifique.

Met de DISisIbiza events op de Noordkade is de samenwerking tussen de DJ's NEALZ (Niels Voorn), Mr.B (Bram van Horen), Granjero (Jeroen de Boer) en Roy van de Veerdonk (D'YOR) sterker geworden en is het eerste event "PAKHUIS_15" ontstaan. DISisIbiza was een samenwerking tussen PRSSPLY en DIS op de Noordkade te Veghel. Een loungeconcept met heerlijke borrelplanken en fijne deephouse en soulful house klanken.

Het collective heeft sindsdien ook een aantal verrassing-optredens geboden. Door laat aan te kondigen en op een toffe locaties te draaien ontstaat het verrassingseffect. 

 

DE ECHTE VRIENDEN VAN PRSSPLY

PRSSPLY is opgericht door Roy van de Veerdonk. De realisatie van de PRSSPLY events vindt plaats met het collective en een aantal belangrijke "schouders".

 

In de organisatie kan PRSSPLY oa rekenen op het creatieve brein van Martijn Dickerscheid.

Naast het voorbereiden en verzinnen van toffe evenementen kan PRSSPLY rekenen op de inzet van een heuse bouw en sjouw ploeg. Met name de betrokkenheid van Theo van Geel en Marc Biemans zorgen ervoor dat onze evenementen gerealiseerd kunnen worden.

bottom of page