top of page
Schermafbeelding 2022-10-18 om 14.57.55.png
retro logo blue.png

14-01-2023

NOORDKADE   VEGHEL

DISCO PARTY

DISCO     PARTY 

2023 start PRSSPLY met een nieuw concept om het nieuwe jaar uitbundig vieren met al jouw vrienden en vriendinnen tijdens RETRO! RETRO is een pure Disco party dus alleen maar pure positieve vibes.

 

We gaan terug naar de jaren 70 en 80. Bij RETRO klinken de echte originele discoplaten èn ook vette disco platen in een new jasje. Natuurlijk met behoud van de originele disco vibe. Dat noemen wij “old school, new jacket”.

OLD SKOOL

THE    GOOD    OLD    DISCO    VIBE 

De pepsels en pinda’s op tafel, Baccardi Cola en de Passoa Jus worden gemixt, voor de liefhebbers hebben we zelfs een gewoon biertje. De Discobollen stralen aan het plafond terwijl de discoclaps over de dansvloer klinken. Bij RETRO kun je swingen op funky grooves en opgaan in de gezellige disco vibe.

 

O ja…. Het is pas helemaal af als jullie ook in Disco stijl komen. Dus zoek gerust die oude broek met wijde pijpen weer eens op, trek dat gekke funky blousje weer aan, haal de neon zweetbandjes uit de mottenballen of zet die kikke gouden zonnebril weer eens op. Het mag en kan allemaal.

Passoa jus glas.png
baccardi cola glas.png

FRIENDS    FIRST

Bij RETRO is iedereen welkom. We vinden het het heel tof wanneer jullie als vriendengroep komen. Samen met vrienden is het natuurlijk nog gezelliger.

 

Om jullie aan te moedigen om met jouw vrienden te komen hebben we speciale vriendentickets gemaakt. Wanneer je met 8 vrienden komt hoef je er maar 7 te betalen. Als je met 12 vrienden komt hoef je zelfs maar 10 tickets te betalen. Doe moeite waard dus. We hebben zelfs een ultiem vrienden pakket voor 24 vrienden! Dat pakket komt met een ludiek gimmick voor tijdens de avond en jullie betalen maar voor 20! IS dat wat?!

7 = 8

10 = 12

teenager-disco-party-outfits.png
dazzling-disco-ball-deborah-camp-transparent.png
Disco outfit lady.png
new jacket wertyugjkhl.png
bottom of page